Primul zbor cu avionul #BIOpebune

Săptămâna trecută pe vremea asta plecam spre București după o noapte în care somnul mi-a dat bătăi de cap. Dimineața zilei următoare aveam să am primul meu zbor cu avionul, iar emoțiile își făcuseră prezența. Simțeam un gol în stomac și cu toate astea am acceptat invitația celor de la Napolact cu foarte mult entuziasm. Mergeam pentru a doua oară în orașul din inima Ardealului numit Cluj - Napoca.
 
Am ajuns în București de cu seară și am rămas peste noapte la o prietenă. Dis - de - dimineața m-am trezit, m-am pregătit și am plecat spre aeroport. Știam tot ce trebuie să fac și mi-am propus să plec mai devreme să pot fi sigură că ajung la timp. Am ales să merg cu metroul până la Piața Romană și de acolo un autobuz care să mă ducă direct la aeroport. Spre surprinderea mea am ajuns cu 40 de minute mai devreme. M-am plimbat prin aeroport și apoi a sosit momentul în care ne întâlneam cu toții. Am făcut cunoștință și totodată am realizat că eram singura persoană din grup ce nu mai călătorise cu avionul. Emoțiile creșteau în momentul în care am plecat spre îmbarcare.
 
 
Ce să mai zic de momentul în care m-am așezat pe scaun și realizam că da sunt într-un avion. Anul acesta îmi doream să am primul zbor și să plec prima dată din România. De prima dorință scriu acum, ceea ce înseamnă că s-a îndeplinit. Urmează realizarea și celei de- a- doua în scurt timp. Și pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc acum, pentru tot ce mi se întâmplă și pentru că știu că alături de el e și tăticul meu, iar toate acesta pot fi un semn de la el.
 
ȘI A DECOLAT! Sentimentul a fost unul unic și de nedescris. Eram foarte fericită, extrem de fericită. Păcat că locul meu nu era la fereastră, dar mi-am propus ca la întoarcere să fac cumva și să pot sta la fereastră. Și ce credeți? Am reușit? (Vă spun mai târziu) - Poza este făcută de o fată ce avea loc la fereastră și i-am cerut să îmi facă și mie o fotografie.
 
 
 
În mai puțin de 40 de minute aveam să fim la Cluj. Orașul frumos de numa' numa' avea să ne întâmpine. Dacă la București începuse ploaia, aici era o vreme atât de frumoasă.
 
 
De acolo ne-a luat un mini - bus și am plecat spre Hotel.
 
Eram în Cluj pentru două zile în care aveam să cunoaștem mai bine procesul de prelucrare a laptelui și cum ajung produsele Napolact să fie certificate BIO.
 
#BIOpebune    #NapolactBIO
 
Aveam la dispoziție jumătate de oră să ne pregătim. Pentru prima  zi aveam ca program - Magazinul Napolact - Fabrica Napolact
 
În experiența aceasta eram cei din București și din Cluj, astfel aveam să împărtășim experiențe împreună timp de două zile.
 
Ajunși la magazin ne-am delectat din bunătățile cu grijă preparate și am început să ne cunoaștem mai bine.
 
Acolo m-am întâlnit cu draga, Nicoleta Catargiu, un blogger de food unde o puteți găsi la foodieopedia.ro , blogul ei de rețete minunate.
 

 
 
 
 
 
Apoi am plecat la Fabrica Napolact unde aveam să vedem procesul de prelucrare a laptelui, modul de ambalare și toți pașii prin care trebuie să treacă un produs să ajungă la forma finită, cea pe care o găsiți în magazin. Vă spun sincer că regulile sunt foarte stricte în fabrică, iar accesul se face cu echipament special și înainte de intrare se trece printr-un proces de dezinfectare. Foarte prompt și totul lucrat cu grijă și la intensitate maximă. Sunt linii de producție care sunt automatizate, dar și linii ce au nevoie de mâna omului, forța de muncă fizică.
 
După cele văzute astăzi aveam să mergem ziua următoare la Ferma parteneră Napolact, dar nu am încheiat ziua înainte de a lua cina împreună cu toții la un restaurant ce avea o priveliște superbă asupra orașului. (Yamba Garden )
 
Ne-am întors la Hotel gata de somn și pregătirea pentru următoarea zi.
 
Ziua doi din experiența #BIOpebune avea să înceapă cu micul - dejun, check - out, adunarea cu toți membrii grupului și pornirea către Ferma parteneră Napolact din Comuna Râșca la 53 km de Cluj. O zonă superbă, cu o vegetație spectaculoasă și multe locuințe în stil vechi.
 
Când am ajuns ne-au întâmpinat oameni simpli ce aveau grijă de tot locul acela. Modul de organizare a fost la superlativ. Și vă las poze mai jos și o să vedeți cât de frumos s-au gândit oamenii aceștia să ne întâmpine. M-am bucurat de orice ca un copil.
 


 
Am luat prânzul în șură și după am plecat în locul unde văcuțele pășunau.


 
 
A fost o experiență minunată, alături de oameni minunați și mulțumesc Napolact pentru tot și pentru faptul că mi-ai oferit amintiri de neuitat.
 

 
Am plecat spre aeroport și da am reușit să stau la fereastră, iar felul cum se vede este atât de frumos. Ajunsă în aeroportul din București am mers să prind trenul de întoarcere spre casă
 
 
 
NAPOLACT AI FOST DE VIS!
 
#BIOpebune
 
 
GRAȚIELA NANU
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare