Experiența Webstock 2018 #webstock10

Astăzi scriu despre Webstock, un eveniment destinat celor pasionați de social media. Un eveniment ce a avut desfășurarea în 05.10.2018 la Hotel Marriott la aniversarea de 10 ani. Pentru mine a fost al doilea an în care aveam ocazia să particip și m-am bucurat nespus că aveam să particip la o ediție aniversară.
 
Dis - de - dimineață m-am trezit, mi-am făcut rutina zilnică, am mâncat și am pornit către eveniment. Aveam să îmi petrec toată ziua alături de oameni faini și povești de succes. Ajunsă la eveniment, m-au întâmpinat zâmbete pe față și un panou pe care aveam să ne trecem gânduri și mesaje către Webstock.
 
Emoționată m-am îndreptat spre sala de conferință, unde mi-am căutat un loc cât mai aproape de șcenă, unde aveam să îmi petrec jumătate din zi, ca mai apoi să fim împărțiți în săli diferite pentru panal-uri pe diverse teme.
 
Conferința a început și aveam să fiu impresionată de poveștile unor oameni de succes, cu o viață normală care s-a transformat în una publică și cunoscută de mii de oameni. Am avut ocazia să o ascult pe Andreea Esca, o femeie puternică, care a avut întotdeauna un cuvânt de spus și a crescut prin simplitate, determinare și mult curaj. Într-o lume care se află într-o continuă mișcare ea a reușit să își mențină o poziție și un nume demn de urmărit.
 
Din poveștile speakerilor am înțeles că trebuie întotdeauna să ai încredere în tine și în ceea ce îți dorești să faci, să lupți, să ai curaj și multă ambiție, iar într-o zi o să reușești. Fiecare zi poate fi o nouă filă dintr-o poveste, o poveste a vieții tale.
 
În pauza de cafea activările brand-urilor ne-am întâmpinat.
 
Care au fost actvările ce mi-au plăcut cel mai mult?
 
1. Activarea celor de la HP unde te puteai fotografia, iar cei din echipa hp îți puneau la dispoziție printarea fotografiei.
 
 
 
 
2. Activarea celor de la Samsung unde avea la dispoziție un loc fain unde te puteai fotografia cu noul Samsung S9.
 

 
 
3. Activarea celor de la Vodafone unde aveai posibilitatea să îți realizezi un tatuaj temporar cu mesajul noi campanii #trăieștefrumos
 

 
4. Activarea celor de la MedLife unde îți puteai realiza o caricatură. Am fost plăcut surprinsă să observ anumite asemănări dintre mine și caricatura.
 
Panel-urile aveau să înceapă și datorită omului fain pe care îmi doream să îl ascult și să îl întâlnesc am participat la CREATIVITY STAGE. Omul despre care am menționat mai devreme este Andreea Balaban, omul frumos, cu multă creativitate, omul de pe youtube și acela care are tot timpul ceva de spus.
Cea pe care o urmăresc de aproape 2 ani, m-a inspirat și îmi face serile de joi și duminică mai frumoase prin postările ei. Un om activ, care muncește mult, deși a început povestea asta fără prea multe așteptări. A muncit și iată că astăzi este unul dintre cel mai apreciat blogger și vlogger de fashion și beauty.
 
 
Și tot ea a obținut premiul The Absolut Online Personality of the Year oferit în cadrul galei Webstock Awards.
 
Am plecat de la eveniment fericită și cu un vibe pozitiv, la anul participând la o altă ediție Webstock și anume #webstock19
 
GRAȚIELA NANU

Comentarii

  1. Se pare ca a meritat sa participi. Te motiveaza astfel de intruniri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da pentru mine fiecare persoană, ieșire, călătorie îmi crează o stare de bine.

      Ștergere
  2. un super eveniment la care am lipsit anul acesta, sper la anul sa fiu libera in acea perioada!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant si foarte multi invitati!

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-as fi dorit si eu sa particip, ma bucur ca ai invatat cate ceva si ai intalnit persoane minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită să participi. Verifică site-ul evenimentului pentru a fi la curent anul viitor

      Ștergere
  5. Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut si nu am facut o poza impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant acest eveniment! Imi pare rau ca nu am participat si eu :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Un eveniment la care aș fi dorit să fiu prezentă!Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie mi-a placut tare mult evenimentul si abia il astept pe urmatorul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare