5 produse esențiale pentru un makeup natural #getreadywithme

Astăzi vorbim despre beauty, un subiect ce nu a prea fost abordat în postările mele. Vorbim despre 5 produse esențiale pentru un makeup ce poate fi realizat indiferent de vârstă. 5 produse ce nu ar trebui să lipsească din portfardul fiecărei femei sau adolescente.
 
Iubim frumosul, fie cel natural, fie cel pe care îl putem realiza cu un minim de produse cosmetice ce ne pot înfrumuseța anumite trăsături ale feței. Suntem într-o perioadă în care nu se pretinde să te afișezi la locul de muncă sau la o întâlnire fără a avea grijă de aspectul feței tale. În perioada în care putem beneficia de o multitudine de produse de calitate și poate și la un preț accesibil. Perioada în care nu ne putem trezii, ne aruncăm "ceva pe noi" și plecăm. Aceasta este perioada în care este necesar să avem grijă de propria persoană.
 
Ține de respectul de sine, de modul cum vrei să te prezinți, modul în care ne alocăm fiecare timp pentru propria persoană și modul în care suntem percepuți de cei din jur. Ok, poate nu avem nevoie de părerea celorlalți, dar suntem într-o societate și că vrem sau nu, fiecare poate depinde de altcineva în anumite circumstanțe.
 
Nu sugerez să ne aplicăm produse pe ten pentru că avem de făcut cumpărături sau că vreau să îmi plimb cățelul sau mai știu eu ce. Sugerez că trebuie să ne acordăm un minim din timpul nostru pentru a ne înfrumuseța trăsăturile când mergem într-o instituție, mergem la un eveniment sau avem de susținut o prezentare ori la cursuri, școală. Modul cum ne îmbrăcăm, dar și aspectul estetic sunt principalele lucruri cu care cel din fața noastră intră în contact. Și asta poate fi principala părere pe care cel din fața noastră este liber să și-o creeze.



 1. FOND DE TEN
Principalul produs ce nu ar trebui să lipsească din trusa de makeup a unei femei sau adolescente este fondul de ten sau o cremă BB/CC. Îmi aduc aminte și acum că am început să îmi aplic fond de ten în clasa a VII a, perioada în care îmi plăcea să experimentez latura frumuseții și perioada în care nu aveam cunoștințe în privința produselor cosmetice. Însă niciodată nu am exagerat cu folosirea acestuia.
 
Sunt printre persoanele fericite care nu a întâmpinat probleme cu tenul, acnee sau erupții urâte la nivelul feței și niciodată nu am folosit fondul de ten ca alternativă să îmi acopere anumite imperfecțiuni. Pentru mine fondul de ten este un produs ce îi oferă pielii o culoare uniformă. Știm că în jurul ochilor ne putem confrunta cu aspect roșiatic, mai închis la culoare, ceea ce fondul de ten poate estompa acest lucru.
 
Până în acest moment nu am investit o sumă atât de mare în acest produs, am căutat un produs la un preț accesibil și care să îmi ofere fix ceea ce am nevoie, o culoare uniformă, cât mai naturală, dar și raportul calitate - preț. O alternativă a produsului poate fi GIORDANI GOLD, Fondul de ten cu SPF 18 by Oriflame.

 
- GIORDANI GOLD -
acoperire cu finiș mat, textură fină și cremoasă




2. KIT PENTRU SPRÂNCENE
Un produs ce îl putem găsi în portfardul unei femei este trusa pentru sprâncene sau orice alt produs destinat conturării sprâncenelor. De ce am ales ca fiind acesta un produs esențial din rutina de makeup? Ei bine cunoaștem sentimentul trecerii anilor, a diferitelor modele de stilizare a sprâncenelor sau a greșelii fiecăreia care și-a conturat singură sprâncenele fără ajutorul unui specialist. Iar astăzi avem nevoie de sprâncene dese și groase, ceea nu pentru toate poate fi un lucru simplu.
 
Tot prin clasa a VII a când începusem să mă preocupe felul cum arătam, am decis să îmi las verișoara să îmi stilizeze sprâncenele, ceea ce s-a dovedit a fi un eșec. La momentul acela îmi stricasem forma acestora. Le-am lăsat o vreme și apoi am mers la un specialist pentru a le oferi o formă sprâncenelor mele. Iar astăzi nu folosesc un produs pentru acestea. Îmi plac așa cum sunt.
 
Însă pentru cele care folosiți un produs pentru sprâncene vă puteți alege un produs accesibil și la un preț incredibil de doar 9,99 lei. Acesta este kitul pentru sprâncene by Oriflame ce îl puteți găsi în campania 16 la ofertă valabilă până pe 03.12.
 
- KIT PENTRU SPRÂNCENE THE ONE -
compactă cu 2 nuanțe, ceară pentru fixare și aplicatoare

3. RIMEL/ MASCARA
Ochii pot fi oglinda sufletului, așa spune o vorbă, iar tot ei sunt cei ce ies în evidență. Sunt cei care fac primul contact cu persoana din fața noastră. Iar aceștia pot fi evidențiați cu ajutorul produselor cosmetice, fie palete de farduri, fie tuș, fie creioane sau rimel. Poate produsul cel mai nelipsit din rutina de makeup este rimelul, cel ce oferă genelor o alungire și evidențiază privirea.
 
Există alternative multiple a produsului, de la cel rezistent la apă, la cel cu perii mici, curbați, simetrici sau circulari. Depinde de gustul fiecăreia și de nevoia pentru care folosiți acest produs. De exemplu fetele care nu se bucură de gene lungi vor căuta un mascara pentru alungire sau cele care au genele drepte vor căuta un produs pentru curbare.
 
O alternativă al produsului este Mascara The ONE WonderLash by Oriflame ce are o periuță cu perii lungi de o parte și alți scurți pe cealaltă parte, ce oferă ajutor în aplicarea cât mai eficientă a produsului atât pe genele superioare, cât și cele inferioare.
 
- MASCARA THE ONE WONDERLASH  -
amplifică volumul genelor
4. BALSAM DE BUZE
Unul din produsele ce nu ar trebui să lipsească din geanta unei femei, mai ales în această perioadă a anului când buzele sunt predispuse la uscare, este balsamul de buze. Este cel care îi oferă buzelor o hrănire, o protecție și o catifelare. Poate fi folosit în orice moment al zilei de către oricine, de la școlărițe, adolescente, femei, chiar și bărbaților, fiind un produs ce nu are culoare.
 
Pentru buze mai putem folosi rujuri, fie lichide, fie solide, cu particule de sidef sau mate, dar și creioanele pentru conturare. O alternativă a balsamului de buze este renumitul Tender Care by Oriflame.
 
 - TENDER CARE -
îngrijește, înfrumusețează, calmează și protejează buzele
Sper că și în portfardul vostru acestea sunt printre produsele esențiale pentru un makeup simplu și natural pe care îl poate realiza oricine indiferent de vârstă. Pentru fiecare produs există fel de fel de alternative în funcție de nevoi și bugetul alocat. Investiți în propria persoană!
 
 
GRATIELA NANU

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Și îl poți găsi și la un preț bun perioada asta. Poate îi dai o șansă

      Ștergere
  2. Perfect de acord! Pe langa ce ai scris tu, eu mai folosesc si un eyeliner negru

    RăspundețiȘtergere
  3. Rujul e nelipsit din trusa mea. Cred ca un make up nu e complet fara un ruj, de preferinta matte. 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate produsele enuntate de tine le ador! Produsele oriflame sunt destul de calitative si pe buzunarul fiecaruia! Iar produsul nelipsit din geanta mea este balsamul de buze ( am vreo 4 balsamuri de buze, printre acre si unul de la oriflame).

    RăspundețiȘtergere
  5. Rimelul acela e genial! L-am avut de 3-4 ori si raportul calitate-pret e imbatabil.

    RăspundețiȘtergere
  6. la mine rujul este cel mai esential, fara restul pot dar fara ruj exclus! am tot timpul 2-3 in poseta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si rujul. :D Fara ruj, nu exista machiaj pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit și eu kitul pentru sprâncene de la Oriflame, este foarte bun, face ceea ce promite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trusa aceea de sprancene am avut-o si eu,de 2 ori, si este foarte, foarte buna. Imi amintesc ca prin facultate am avut si fondul de ten Giordani. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare